Wat kost een behandeling?

De kosten bedragen voor het eerste consult, intake + behandeling €175,- en iedere vervolg behandeling kost €115,-.

Afhankelijk van je zorgverzekering wordt de behandeling (deels) vergoed. Je ontvangt van elke behandeling een nota. Pinnen is helaas niet mogelijk in de praktijk. Betaling geschiedt na afloop van elke behandeling doormiddel van een betalingsverzoek linkje. Kunt u niet mobiel bankieren dan graag contant en gepast betalen na afloop van elke behandeling.

Meer zorgverzekeraars vergoeden vanaf nu mijn behandelingen (deels) uit het aanvullende pakket. Elk jaar kan het weer wat anders zijn, informeer daarover bij uw zorgverzekeraar.

Afspraak maken of vragen?

Een afspraak kan je digitaal maken via het afsprakenformulier. Heb je een vraag over een specifieke klacht? Bel dan met Klein Neurokinesiologie op +31 6 414 840 99 om de behandelmogelijkheden te bespreken.

Kun je een afspraak niet nakomen? Zeg de afspraak 24 uur voor de behandeling af. Voor een niet op tijd geannuleerde afspraak wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Maak online een afspraak
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram