Home

Algemene informatie

De kosten bedragen voor de eerste consult, intake + behandeling € 120,- en ieder vervolg behandeling kost € 90,-.Vanaf 01-01-2020 kost ieder vervolg behandeling € 100,- Afhankelijk van je zorgverzekering wordt de behandeling (deels) vergoed. Je ontvangt van elke behandeling een nota. Pinnen is helaas niet mogelijk in de praktijk. Betaling geschiedt doormiddel van een betalingsverzoek linkje na afloop van elke behandeling. Kunt u niet mobiel bankieren dan graag contant en gepast betalen na afloop van elke behandeling.

Meer zorgverzekeraars vergoeden vanaf nu mijn behandelingen uit het aanvullende pakket (Deels), ONVZ als enige 100 procent

Afspraak maken of vragen?

Bel dan met Klein Neurokinesiologie op +31 6 414 840 99 (Praktijk Beilen en Heumen). Mocht je een vraag hebben over een specifieke klacht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier om de behandelmogelijkheden te bespreken.

Kun je een afspraak niet nakomen? Zeg de afspraak 24 uur voor de behandeling af. Voor een niet op tijd geannuleerde afspraak wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Menu Top